Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  2019 októberétől indul a korcsolya szezon!

  Várunk benneteket a 2019/2020-as szezonban is több budapesti helyszínen, kedves oktatóimmal és megannyi korcsolyázási lehetőséggel.

  A bázisunk sok éve és idén is a Széna téren található Budai Jégpálya, illetve a tanfolyamunk is immáron 3. szezonját kezdi a Gyakorló Jégcsarnokban a XIV. kerületben Zuglóban.

  Első oktatási nap 2019. október 5-6.-i hétvége, várunk gyerek és felnőtt korosztályban, kezdő és haladó tudásszintű tanítványokat is!

  Iskolánk két fő alap pillére:

  A tanfolyam: 4000,-Ft (jég belépő nincs). Helyszín: A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található (ez van kiírva a kapura ahol be kell jönni). Cím: 1146 Budapest Istvánmezei út 3-5. Időpont: minden vasárnap reggel 9. A tanfolyamra saját korcsolyát hozni szükséges.

  Egyéni óra: 4000,-Ft (+1000,-Ft jégbelépő). Helyszín: Széna téri Budai Jég. Időpont: egyéni megbeszélés alapján, általában hétvégente, a jég nyitvatartás szerint. Korcsolyát lehet bérelni a jégpályától.

  Fentieken túl, minden új lehetőségről és aktuális helyszíneinkről a weboldalon az események menüpont alatt tájékozódhatsz!

  Természetese másik helyszínt és egyedi igényeket is igyekszünk teljesíteni ha tudunk. Jelentkezéseket várjuk a jelentkezz most gombra kattintással.

  Kapcsolódó képek