Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Hamarosan nyit a Széna téri jégpálya! Indul az új szezon!

  Bejegyzés címkéi: , , , , ,

  Szezon nyitás, nemsokára újra korit húzhatunk!!!

  Kedves Rcsaladi-korcsolya-oktataségi és Új tanítványaim!

  Előre láthatólag október első hetét követően indul a 2105/2016 évi szezon, amire már nagyon készülünk!

  Idén is lesznek csoportos és magán órák gyerekeknek és felnőtteknek a Széna téri jégpályán, jelentkezéseiteket október 15.-től várom az elérhetőségeimen és/vagy a kapcsolati űrlapon!

  A magán órák beosztása hétről hétre alakul, jelentkezés egy héttel a kívánt időpont előtt lehetséges. Az órák nagyrészt hétvégén zajlanak a Széna téri és a Marczibányi téri jég közönség ideje alatt. Egy magán óra díja 3.500,-Ft+jégbelépő.

  Csoportos órák a már megszokott „kori suli” rendszerben indulnak 2015. október első hetétől több oktatóval. Itt tudásszint alapján kerülnek a gyerekek elosztásra az oktatók között. Egy-egy csoportban kb. 5-6 gyerek szokott lenni, főszezonban 3-4 oktatóval.
  Időpontjai (csak gyerekeknek): Hétfő-szerda-péntek: 18-19-ig, szombaton 9-10-ig a Széna téren. Árak: 1.200 alkalmi jegy / 10.500- a bérlet + jégbelépő, mely 8 alkalmas.

  Újdonság a felnőtt csoportos óra, melynek időpontja várhatólag minden pénteken 19-20-ig lesznek szintén a Széna téri jégen! Az árak itt megegyeznek a csoportos gyerek árakkal.

  Várom jelentkezéseteket!

  Jégre Fel! Mindenkinek!