Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*

Hóra fel!

Kedves Szülők, Gyerekek, Barátok és Érdeklődők!

szollás rita sí snowboard korcsolya oktatóAz elmúlt években szerencsére nem csak a korcsolyázási, hanem a síelési lehetőségek száma is megnövekedett, ezért ide várok minden kedves jelentkezőt aki a jégen kívül a havon is szeretne csúszni!

Ma már hazánkban is kiváló pályák állnak rendelkezésre a síelni vagy snowboardozni vágyók számára. Kipróbáltam az Eplényben épített Nordica Síaréna lejtőit, mely kiválóan alkalmas e sportok alapjainak elsajátítására. A Budapesttől mindössze egy órányira fekvő, ülős lifttel és több csákányos felvonóval is rendelkező sípálya ideális a kezdők vagy akár az újrakezdők számára is.

A műkorcsolyán kívül, sí- és snowboard oktatással is foglalkozom, ezért elegendő hó esetén, Budapesti indulással, vagy a helyszíni találkozóval gyerek és felnőtt oktatást is szervezek Eplénybe. Az egész napos kirándulásra 8-12 éves kor közötti gyerekek, vagy felnőtteket jelentkezését várom.

Transzfer 7 személyes autóval (Budapest-Eplény-Budapest). Indulás reggel 9-kor, érkezés délután 5-kor. Ebéd egyénileg a sípályán működő “hüttében”, a gyerekeknek a csomagolt szendvics biztosított.

Ár: benzin költség + 10.000,-Ft (2-3 órás síoktatás díja)

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*