Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Megvan a 2016-os korcsolyatábor időpontja!!! Jelentkezz most kedvezményesen!

  Kedves Érdeklődők, Szülők és Tanítványok!

  Meghirdetésre került a 2016-os idei nyári korcsolyatábor időpontja. Aki volt tavaly tudja milyen jó volt, aki nem megnézheti a képeket és az élménybeszámolót az események közt.

  A tervezett program:

  Érkezés 8-9-közt, reggeli torna/száraz edzés, 1,5 óra jég edzés, ebéd (Récseiben menü választással), ebéd után pihenés/csapatjátékok utána 1,5 óra délutáni jég edzés, nyújtással egybekötött mozgás fejlesztő torna/izom lazítás, távozás 16-17 óra közt.

  Az intenzív napi 2-3 órás jég edzés ugrásszerűen megdobja az addigi korcsolya tudást, és még egy jót is lehet hűsölni a nyári melegben a közel nulla fokos jégpályán. 🙂

  Várom minden gyerek jelentkezését aki 6-16 éves kor között van és már tud önállóan (egyedül) korcsolyázni. Haladó korcsolya tudás nem feltétel, szükség esetén lesz haladó és kezdő csoport is.

  Ha még április 30-ig jelentkezel és befizeted az előleget (10.000,-Ft-ot) 10% előfoglalási kedvezményt kapsz, viszont nem megjelenés esetén pénzt visszaadni sajnos nem tudok. Testvérpár esetében további kedvezményekre is lehetőség van. A tábor teljes díját (fennmaradó összeget) legkésőbb 2016. júni 10-ig kell megfizetni.

  Kérdés esetén keressetek bátran!

   Gyertek velem a jégre. A nyárból a télbe! Jelentkezz MOST!

   MagánóraSzinkron kocsolya óraCsaládi korcsolya óraKorcsolya alapozó óraÁltalános érdeklődés

   *

   *

   *

   *

   kori tábor 2016