Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Miért szeretünk korcsolyázni, miért jó a jégiskolában tanítani

  A korcsolyázás öröme sok embert megfog, de mi oktatók abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy maga a tanítás is a boldogságunk kulcsa.

  Korcsolya oktatásainkat és tanfolyamainkat abban a szellemben tartjuk, hogy élményt tudjunk adni.

  Tanítani nem azért kezdtünk el, mert számunkra ez egy munka, hanem azért mert szeretnénk átadni azt a tudást, amivel a korcsolyázás örömmé válik.

  Jégiskolám oktatóival azon vagyunk, hogy segítsük a kicsik első lépéseit, játékosan bátorítsuk őket, arra, hogy érdemes megtanulniuk ezt a sportot és később önfeledten és biztonságosan tudják élvezni a korcsolyázást.
  A felnőtt oktatás során segítünk leküzdeni a tanítványok félelmeit, mellettük állunk, ha meginognak. Megtanítjuk azokat a helyes mozdulatokat, amivel a jégen szépen és biztonságosan tudnak majd közlekedni.

  Kiemelten fontos számunkra a családi korcsolya oktatás és tanfolyam, hiszen itt a szülők és a gyerekek vagy éppen unokatestvérek, rokonok együtt vehetnek részt a a közös korcsolya órán. Ezen az órán előtérbe kerül az élmény adás és a közös programozás, melyre szeretnénk ösztönözni az embereket. Különösen jó azt látni, hogy a család együtt fejlődik, nem csak a gyerekek tanulnak meg korcsolyázni, hanem a szülők, hozzátartozók is és így a tanfolyamot elhagyva  a későbbiekben együtt járhatnak majd korcsolyázni.

  Valamikor régen mi oktatók is elkezdtünk korcsolyázni, itt van Rozi kis története, ő hogyan szerette meg a korcsolyázást és most miért oktat a jégiskolában:

  Rozi: „11 éves koromban kezdtem el korcsolyázni Széna téri Budai Jégpályán, miután a szüleimtől egy karácsonyi ajándékként kaptam három magánóra lehetőséget Ritához. Rögtön beleszerettem a csúszás élményébe, és végül szüleimet meggyőzve elkezdtem rendszeresen korcsolyázni járni. Oly annyira része lett az életemnek, hogy a rendszerességből szenvedély lett és azon kaptam magam, hogy már edzésekre és versenyekre járok. A versenyzés során sok pozitív élmény ért és sokat tanulhattam. A korcsolyázásban az fogott meg leginkább, hogy a művészet és a sport adta élmények egyszerre válnak elérhetővé a jégen. Három éve kezdtem el a tanítani, amit szintén nagy örömmel végzek, hatalmas élmény látni mások fejlődését. Remélem, hogy sikerül másoknak is átadni azt az örömöt amit nekem a korcsolyázás jelent.”