Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*

Tanfolyamok Zuglóban a XIV. kerületben a Gyakorló Jégcsarnokban hírek itt!

Gyerek és felnőtt tanfolyamok, kezdő és haladó csoportok!!! Várunk mindenkit aki korcsolyázni szeretne!

Időpont: minden szombaton 17-18-ig (csak gyerek) vagy/és minden vasárnap reggel 9-10-ig (gyerek+felnőtt).

(Az időpontok csak akkor változnak ha valamiért nincs lehetőségünk menni pl. versenyek vagy rendezvények vannak a helyszínen).

Helyszín: A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található (ez van kiírva a kapura ahol be kell jönni). Cím: 1146 Budapest Istvánmezei út 3-5. Az Istvánmezei és a Szabó József utca találkozásánál érdemes leparkolni. Gyalog bejönni a Szabó József utca felől érdemes a Millenáris sportpálya elnevezésű kapun keresztül utána csak egyenesen egészen a csarnokig (nagy kerek ablakos).
Autóval: a Thököly út felől az Istvánmezei úton lehet megközelíteni.
Tömegközlekedéssel: a legkényelmesebb a BKV 7-es autóbuszjáratáról a Cházár András úti megállónál leszállni, és onnan a Szabó József utcán a Millenáris sportpálya és a Kisstadion mellett elhaladva pár perc alatt elsétálni a csarnokig.

+Információ: Mivel ez egy Stadion van benn fűtés, így nem olyan hideg mint a kinti levegő. (Nem kell feltétlenül síruha/anorák, télikabát), de meleg ruha és kesztyű szükséges (jó pl. tréning, cicanadrág, harisnyával alatta, pulcsik rétegesen, soft shell kabátka).

Óradíj: 3000,-Ft/50 perc, jégbelépőjegy nincs, a kísérőknek az órát nézni természetesen ingyen lehet a lelátóról. Bérlet 10.000,-Ft/4 alkalom, helyszínen megváltható. A bérlet szombatra és vasárnapra is érvényes a szezon végéig. (tervek szerint március vége).

Bármilyen kérdés esetén keressenek bizalommal!

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges, melyet a “Jelentkezz most” gombra kattintással lehet elérni!