Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Új műkorcsolya és szinkronkorcsolya tanfolyam a széna téri Budai Jégpályán!

  Kedves Tanítványok!

  Egy forradalmain új és jó hangulatú különleges órára invitállak Titeket! Ez az a korcsolya óra ahol élményeket kaphattok, hasznosíthatjátok a már meglévő tudásotokat és bepillantást nyerhettek a műkorcsolya és a szinkronkorcsolya világába!

  A kis csoportos (felnőtt) műkorcsolya tanfolyamra 15 éves kortól lehet jönni, és inkább azoknak  szól, akik már magabiztosabban mozognak a jégen, pl. tudnak előre haladni, fékezni és esetleg hátrafelé menni, nem feltétel, hogy valaki haladó korcsolyázó legyen, kezdőként is be lehet csatlakozni!

  A zenés-táncos jó hangulatú óra során a műkorcsolyázás mozgás kultúrájába is bevezetlek benneteket, „táncolni” is fogunk a jégen! Továbbá a szinkronkorcsolya alapjaival és formai elemeivel is megismerkedünk. A szinkronkorcsolya nem csak látványos, hanem igazi közösség teremtő erővel is bír, így remélem, hogy az alkalmak során igazi csapattá kovácsolódhatunk.

  A szinkronkorcsolya egy-két elemét az alábbi videóban láthatjátok, ezt tavaly készítettem egy lelkes csapattal a felnőtt korcsolya tanfolyam végén.

  Időpont, minden csütörtökön 15 órától a széna téri Budai Jégpályán.
  Alkalmi díj: 3000,-Ft

  Bérlet: 13500,-Ft/5 alkalom
  25000-Ft/10 alkalom

  Az első óra előtt a „Jelentkezz most” gombra kattintva kell bejelentkezni, a jegy és bérlet váltása a helyszínen történik. A díjat az óra után a helyszínen az oktatónak kell majd kifizetni.

  Ez nem csak egy tanfolyam, ez annál jóval több… és a jó hangulat, mint mindig most is garantált!