Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Beszámoló a 2016-os korcsolya táborról + képek

  Bejegyzés címkéi: , , , ,

  Korcsolya tábor 2016

  Idén immáron 8 fővel futott kis táborom, amire nagyon büszke vagyok, mert 50%-al nőtt a létszám tavalyhoz képest, remélem jövőre még többen leszünk!

  A táborban mindenki nagyon sokat tanult és fejlődött, a napi 3 órás jég edzés megtette a hatását! Emellett persze fontos volt, hogy egyéb sportokat és mozgást fejlesztő programokat is beiktassunk.

  A száraz edzés és a nyújtó gyakorlatokon kívül idén nagy sikert aratott a görkorcsolya és a zumba óra, amivel bővült a program.

  A sportok és a mozgás mellett jutott idő pihenésre valamint elméleti korcsolya órára is, ahol a lépéseket átbeszélve elemeztük ki, hogy mit is csinálunk pontosan a jégen, amikor végrehajtunk egy feladatot. Hogyan áll a kar a test, milyen ívben vagy élen fut a korcsolyapenge a jégen. Az óra célja volt, hogy a gyerekek ne csak leutánozzák, hanem meg is értsék a mozdulatokat, így nagyobb biztonsággal tudják tökéletesen végrehajtani a feladatot.

  Az 5 napos tábor végén mindenki oklevelet kapott, mert sikeresen teljesítette a tábor. Akkor itt van egy kis ízelítő képekben a fent leírtakról.

  Kapcsolódó képek