Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Nyitólapi másodlagos tartalom

  2022 TANFOLYAMOK

  Szinkoron korcsolya óra: Táncos-zenés jó hangulatú korcsolya óra, sok nevetéssel fűszerezve, itt garantált a fejlődés és a jó kedv. A 2019.-ben indult csoportos óra hatalmas sikert aratott, így idén sem marad el! Ezen az órán a korcsolyázás élményét szeretném átadni, nem csak megtanulunk biztonságosan korcsolyázni, hanem megismerkedünk a sport mozgáskultúrájával is. Különböző koreográfiákat és műkorcsolyás elemeket tanulhatunk meg, amiben kiteljesedhet korcsolya tudásunk. Létszám töltésig a szinkron korcsolya az alapozó órával együtt van: Budai Jégpálya, szombat 18:00-18:50-ig (Felnőtt) 4000,-ft/alkalom. Fontos: előzetes jelentkezés szükséges, itt a honlapon keresztül!

  Családi korcsolya óra: Jó program lehetőség az egész családnak! Sok esetben tapasztaltam, hogy a szülő a jég mellől nézi végig a gyermeke óráját, mert nem vehet részt rajta. A családi magán óra sikerén felbuzdulva jött meg az ötlet a családi tanfolyamra, itt szülők és gyerekek egy időben tanulhatnak, így közös élménnyé válhat a korcsolyázás, együtt fejlődhetnek, ráadásul a közös sportolás élménye is gazdagítja ezt az órát.
  Helyszín: Budai Jégpálya, jelenleg nincs, esetleg decembertől…

  Műkorcsolya alapozó óra: Az alapozó tanfolyam lényege, egy olyan extra edzés lehetőség ahol a korcsolyázás minden csínját-bínját elsajátíthatjuk, nem csak haladóknak! Aki például ugrani, forogni is meg szeretne tanulni, az itt megtalálja a számításait, de az is aki egyszerűen csak szeretne még stabilabban, magabiztosabban korcsolyázni.
  Helyszín: Budai Jégpálya Idő: minden szombat 18-18:50-ig. (tini + felnőtt). 4000,-Ft/alkalom. Fontos: előzetes jelentkezés szükséges, itt a honlapon keresztül!

   Az üzenet tehát nem más, mint: „Jégre fel! Mindenkinek!”

  [kkstarratings]