Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Októberben KEZDÜNK! Nyitás október 7-től a Széna téri jégen!

  Bejegyzés címkéi: , , ,

  Októberben kinyit a JÉGPÁLYA, így mi is korit húzunk! Idén ősztől is nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne hozzáértő segítséggel megtanulni korcsolyázni.

  A korcsolya oktatóhoz fordulás előnyei:

  Fontos, hogy az első lépéseket ne egyedül tegyük meg illetve hívjunk hozzáértő segítséget a gyerekek mellé is. A tanítás során sokszor tapasztalom, hogy az emberek már túl későn fordulnak hozzánk, így a rosszul beidegződött mozdulatok, hibás tartás vagy rossz testsúlyhelyezés kijavítása, sokkal több időbe telik annál, mint eleve jól megtanulni.

  A gyerekeknél még az is előny, hogy van, akinél jót tesz, ha a szülő „idegen” oktatót vesz igénybe (és nem saját maga kezdi el megtanítani a csemetéjét) sokszor hallottam már szülőt azon panaszkodni, hogy vele a gyerek nem tud megtanulni, mert nem koncentrál rá.

  A felnőtteknél van, hogy elég pár óra és utána egyedül is tudnak gyakorolni, a kezdőknek nem csak segítünk, de jelenlétünkkel biztatjuk is a tanítványt. Én is tudom, hogy felnőtt fejjel nehezebb új dolgokat tanulni, nehezebben is szánja rá magát az ember,

  de tapasztalatból tudom, hogy egy oktatóval gyorsabban lehet haladni és könnyebben lehet tanulni, így az eredményesség és a jó hangulat is garantált.

  A családi óráinkon együtt tanulhat szülő és gyerek, a közös program fontosságát nem kell külön kiemelnem. Az órát mindenkinek ajánlom, aki szeretne élményt ajándékozni a családjának, játszva és közösen megtanulni korcsolyázni.

  Ha TE is úgy gondolod, hogy kipróbálnád az oktatást esetleg rendszeresen járnál edzéseinkre, töltsd ki az űrlapot és jelentkezz!