Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Új gyerek és felnőtt korcsolya tanfolyam indul a Stadionoknál!

  Hamarosan új tanfolyammal nyitjuk meg az idei téli kori szezont!

  2018. szeptember 30. napjától indul a tavaly már sikeres tanfolyam a Gyakorló Jégcsarnokban!

  Szeptember végétől minden vasárnap reggel 9től – egész szezonra szóló gyerek kori sulit és felnőtt csoportos tanfolyamot hirdetünk!!

  Az oktatás helyszíne a Gyakorló Jégcsarnok mely Zuglóban a XIV. kerületben található az Istvánmezei úton.

  Lehetőség nyílik gyermek és felnőtt oktatásra is egy időben, így akár gyermek és szülő is járhat egyszerre korcsolya órára. A felnőttek és a gyermekek külön oktatókhoz kerülnek, a csoportok azon belül pedig tudásszint szerint elkülönülnek majd.
  A jelentkezés egész szezonban folyamatos, az oktatók számát a létszámhoz igazítjuk. Célunk, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző, tudásszintjéhez igazodó kiscsoportos órát. A csoportos órák esetében is fontosnak tartjuk, hogy az oktatás magas színvonalon történjen, így a „mennyiség” semmiképp se menjen a minőség rovására.

  Alapvetően egy kezdő és közép haladó tanfolyamról van szó, de miután vannak akik később kapcsolódnak be vagy épp ellenkezőleg, már tavaly is jártak hozzánk, így nyilván valóan lesz eltérés a tanítványok tudásszintje közt.

  Az óra 50 perces és 3000,-Ft/alkalom, mely tartalmazza a jég díját is. Korcsolya cipőt hozni kell, bérlésre nincs lehetőség. Az első óra előtt írásban szükséges jelentkezni a weboldalon keresztül a „Jelentkezz most” gombra kattintva!

  Várjuk gyerekek és felnőttek jelentkezését is a kezdőtől a haladóig! Írjatok nekünk!