Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Új gyerek és felnőtt korcsolya tanfolyam Zuglóban a XIV. kerületben!

  Korizz velünk Pesten is!

  Az idei évben, azaz 2018 januárjától új csoportos óráink kerültek meghirdetésre a 14. kerületben a Stadionoknál található Budapesti Olimpiai Központ területén.

  Gyerek tanfolyam (kori-suli): minden vasárnap reggel 9-kor a Gyakorló Jégcsarnokban a XIV. kerületben, melyet a Thököly út felől az Istvánmezei úton lehet megközelíteni.

  Ide várunk minden 4-12 év közötti gyermeket, akik szeretnének megtanulni korcsolyázni, megismerkedni ezzel a gyönyörű sporttal. Kezdők és haladók is jöhetnek, a korcsolya tanfolyam több oktatóval működik, így tudásszint és korosztály szerint is eloszthatjuk a gyerekeket, megőrizve a tanfolyam kiscsoportos jellegét!

  Annak, aki heti 2 alkalommal hozná gyermekét, biztosítunk egy 2. alkalmat szombat délután 15:00 órától.

  Felnőtt tanfolyam (kezdő): Új tanfolyam is indul, szombaton 16 órától, ugyanezen a helyszínen. A felnőtt oktatás iránti nagy érdeklődésre tekintettel 2018-tól felnőtt kezdő korcsolya tanfolyamot indítunk, minden hétvégén 4 órától. Jelentkezni előre szükséges és korcsolyát nem tudunk biztosítani.

  A tanfolyamok díja: 2500,-Ft/fő. A tanfolyamra a jelentkezés folyamatos és egészen májusig tart!

  A tanfolyamra minden esetben előzetesen kell jelentkezni a honlapon keresztül a „Jelentkezz most” gombra kattintva vagy az elérhetőség fül alatti űrlap segítségével!

   

  Kapcsolódó képek