Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Zuglói korcsolya tanfolyam – Jégiskola a XIV. kerületben a Gyakorló Jégcsarnokban

  Büszkék vagyunk! 3 éve töretlenül és nagy sikernek örvendve folyik az oktatás a Gyakorló Jégcsarnokban!

  Korcsolya tanfolyamunkat a 14. kerületben még 2018 telén indítottuk el és szerencsére olyan sikeres, hogy van aki azóta is rész vesz rajta és azóta a korcsolya sport az élete részévé vált.

  A tanfolyam minden vasárnap reggel 9kor van a Gyakorló Jégcsarnok elnevezésű sportpályán.

  Várunk gyerekeket és felnőtteket, kezdőket és haladókat is, itt mindenki megtalálhatja a saját csoportját. Attól is különleges ez a tanfolyam, mert a jégpálya környezete nagyon modern, mert itt edzenek a versenyzők és az olimpikon gyorskorcsolyázóink is az oktatást pedig profi edzők biztosítják.

  Tudnivalók kezdő korisoknak és szüleiknek!

  Az edzések menete:

  Az edzések 50 percesek. Több edző részvételével zajlanak.

  Az edzéseket mindig bemelegítéssel kezdjük, a hatékony edzés és a sérülések elkerülése érdekében.
  Minden edzésen ismételjük a korábban tanultakat, tovább javítjuk a már ismert feladatokat és újabb elemeket is tanítunk. Az edzést gyakran játékos levezetéssel fejezzük be, mivel a játék növeli a jégbiztonságot és a gyorsaságot is, amellett, hogy a jó hangulat garantált.

  Az edzők minden esetben korcsolyával a lábukon vesznek részt az órákon, megmutatják a feladatokat és szóban is elmagyarázzák azokat gyerekeknek.

  Ruházat, felszerelés:

  Kezdőknek vízhatlan ruhát (akár síruhát), kesztyűt, sapkát esetleg fejvédőt is ajánlunk.
  Haladó korcsolyázók számára elasztikus és réteges öltözetet javaslunk. Viselhetnek harisnyát, szűk nadrágot, hosszú ujjú felsőt, rajta cipzáros pulóvert, fülvédőt is. Kesztyű használata kötelező!
  A korcsolyázó haja sima hajgumival legyen összefogva és/vagy hullámcsattal eltűzve. Nagyobb, műanyag csatokat, díszeket nem használhatnak.
  Zsebkendőt minden edzésre érdemes vinni. Az edzés közben és a végén is szükséges lehet. A használt zsebkendőket nem lehet a palánkra tenni. A ruha zsebébe vagy a kesztyűbe, a nadrág gumija alá kell  helyezni.
  Edzés közben kizárólag vizet lehet inni. Rágógumival nem jöhet senki jégre!!
  A korcsolyát nem szabad túl szorosra vagy túl lazára kötni. Fontos, hogy a korcsolya ne szorítsa el a lábat, de fogja a bokát.
  A jégpályán kívül (az öltözőtől a jégig) a pengére élvédőt kell tenni, hogy ne sérüljön és ne menjen ki a korcsolya éle.
  Az edzés után a pengéket szárazra kell törölni, hogy be ne rozsdásodjanak. A törlés után nem szabad visszatenni a vizes élvédőt. Ilyenkor egy erre a célra megfelelő, anyagból készült élvédőt kell használni.
  Használattól függően 5-6 havonta érdemes éleztetni a korcsolya pengéjét.

  Árak
  1. Tanfolyam Zuglóban a Gyakorló Jégpályán és Széna téri Budai Jégpályán is:
  15000 Ft/ 5 alkalmas bérlet/fő vagy 4000 Ft/ alkalom/fő.

  Kérjük az alábbiakat szigorúan betartani!

  Hőemelkedés gyanújával vagy amennyiben erős náthás tüneteket tapasztal kérem ne jöjjön el az oktatásra. A jégpálya egész területén a szülők/kisérők nem tartózkodhatnak a pálya mellett az edzés ideje alatt (Gyakorló Jégcsarnok)!
  Az öltözésben és egyéb segítség igénye esetén a hozzátartozók MASZKBAN a folyosón lévő padokon felöltöztethetik a gyerekeket és bekísérhetik a jéghez.
  Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

  Az edzéseken mindenki saját felelősségére vesz részt a jelenleg is fennálló járványhelyzet ismeretében!