Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

    Kérdésed van? Irj nekem bátran!

    Milyen óra érdekel?

    Személyes adataid?

    *
    *
    *
    *

    Adatkezelési szabályzat

    A www.gorkorcsolyaoktatas.hu és a www.korcsolya-oktatas.hu oldal üzemeltetője dr. Szollás Rita egyéni vállalkozó asz: 57534837-1-43 (a továbbiakban „Szolgáltató” ) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

    Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden nemű adatkezelés megfelel az Európai Parlement és Tanács (2016. április 27.) 2016/679 (EU) (GDPR) rendeletében, a 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.), és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak, valamint az egyéb jogszabályokban foglaltaknak.

     

    Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Az esetleges változásokról kellő időben értesíti az ügyfeleket. Személyes adatok védelme

    Szolgáltató biztosítja ügyfelei személyes adatainak védelmét és információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Szolgáltató a tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezeti intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Szolgáltató harmadik személynek semmilyen személyes adatot és információt nem szolgáltat, és nem tesz hozzáférhetővé, kivéve az ügyfél kifejezett kérése vagy engedélye mellett kizárólag az engedélyezett mértékben és cél érdekében.

     

    SZEMÉLYES ADATOK kezelésének célja és mértéke:

    A honlapon, történt kapcsolatfelvételi űrlap használata során, felvett adatok: a Vendég neve, e-mail címe és mobiltelefonszáma.

    AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: a Vendégek saját hozzájárulása (Infotv. 5. § (1) a) pont). a kapcsolatfelvétel során felvett adatok tekintetében az adatkezelés célja kettős, egyrészről a Szolgáltató szolgáltatásainak megfelelő biztonsági és minőségi standardok melletti nyújtása. E körben a név, a születési idő megadása. Másrészről a telefonszám és email cím vonatkozásában a vendéggel történő, azonnali kapcsolatfelvétel a cél. Az adatokat az adatkezelő a kizárólag a fenti célok eléréséhez szükséges mértékben, a személyes adatok védelméről szóló törvénynek és az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően bizalmasan kezeli.

    „SÜTIK” és „COOKIE” használatának célja és mértéke:

     

    Ezek az anonim látogatóazonosítók olyan egyedi – azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas – jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. A honlap látogatása során a Szolgáltató nem rögzíti a felhasználó személyes adatait, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik, kizárólag a látogató gépének felismerésére alkalmas.

    A sütik olyan kisméretű fájlok, melyek betűket és számokat tartalmaznak. A „süti” a webszerver és a felhasználó böngészője közötti információcsere eszköze. Ezek az adatfájlok nem futtathatók, nem tartalmaznak kémprogramokat és vírusokat, továbbá nem férhetnek hozzá a felhasználók merevlemez-tartalmához.

    A sütik használatának célja a weboldal látogatóinak megkülönböztetése és a böngészési tevékenység rögzítése, annak érdekében, hogy a Szolgáltató számára különböző programokon keresztül információt nyújtson ( pl: Google Analitika). Ezek a programok az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. Vannak cookie-k, amelyek az oldal működéséhez elengedhetetlenek, és vannak, amelyek teljesítményt illetve felhasználói élményt növelnek, így járulnak hozzá a Szolgáltató weboldalának professzionális megjelenítéséhez.

     

    „SÜTIK” és „COOKIE” használatának elfogadása

    A weboldal látogatása során Ön hozzájárul a sütik és cookie jelen szabályzatban rögzített használatához és beleegyezik a fent leírt adatgyűjtésbe. Amennyiben a cookie-k, sütik elhelyezéséhez Ön nem járul hozzá, abban az esetben kérjük, hagyja el a nevezett honlapokat. Ha látogatása során Ön mellőzi a cookie-k használatát, tudnia kell, hogy a néhány funkció és oldal egyes elemei nem fognak az elvártaknak megfelelően működni.

    AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA:

    Az Ön adatait a Szolgáltató mindaddig kezeli, ameddig Ön a honlapon írt szolgáltatást igénybe veszi, vagy amíg, a hozzájárulását a fentiekhez vissza nem vonja.

    Ha a vendég nem kívánja többet igénybe venni a  szolgáltatásokat, vagy kifejezetten kéri azt, akkor az adatai azonnal törlésre kerülnek. Ha másképpen nem rendelkezik, akkor a honlapon történ kapcsolatfelvételi űrlap alapján megadott adatokat a Szolgáltató 6 hónapig őrzi meg, utána törli. A Szolgáltató az adatokat nem gyűjti össze és nem tárolja azokat szerveren vagy egyéb más adatrögzítőn sem.

     

    Amennyiben kérdés merülne fel az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, úgy kérem írjon nekem az r.szollas@gmail.com e-mail címre.