Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Helyszínek, időbeosztás, árak

  Helyszínek

  Fő oktatási helyszínünk és bázisunk a SZÉNA TÉRI (Budai) JÉGPÁLYA, ami azt jelenti, hogy a legtöbbet itt oktatunk, de a felsorolt helyszíneken is vannak oktatásaink!

  A korcsolya óra mindig egy adott budapesti jégpálya nyitvatartási idejében, a nagyközönség számára fenntartott órákban zajlik.

  *Két fő helyszínünk:

  • Széna téri jég: hivatalos nevén a Budai Jégpálya egy sátorral fedett, zárt jégpálya, mely OKTÓBERTŐL egészen ÁPRILIS végéig nyitva áll. Budapesten a Margit körúton, a Mamut II.-vel szemben, parkolásra korlátozott számban ingyen van lehetőség a pálya mellett vagy annak környékén közterületen. Az egyéni és családi órák fő helyszíne. A korcsolya órák nagyrészt hétvégente vannak.
  • XIV. kerület Gyakorló Jégcsarnok:  A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található a Récsei Center mellett. A tanfolyam kezdő és haladó szinten is várja a jelentkezőket és van külön gyerek és felnőtt korosztálynak is oktatás. Ez a tanfolyam jelenleg nincsen, partner edzők tartják, elérhetőségért keressetek fel.

  * Az itt olvasható információk tájékoztató jellegűek, kérlek, hogy a pontosítás érdekében a jégpályák saját honlapjait is keresd fel, melyet a lábjegyzetben a hasznos linkek közt találsz.

  Önálló pálya bérlésére csak nagy létszám (10 fő) egyidejű rendszeres megjelenése, vagy egyedi rendezvények pl.:  gyermekzsúr, szülinap a jégen események esetén van lehetőség. A pályabérlesről szíveskedjen a jégpályánál érdeklődni, az oktatás díjáról egyedi árajánlatot tudunk adni.

  Pálya és időbeosztás

  A pálya és időbeosztás elkészítése hetente történik, összevetve a jelentkezők számával és igényeivel valamint a jégpályák nyitvatartásival. A jégpályák közönség számára nyitva álló időpontjainak lehetőségeit a hasznos linkek közt a jégpálya nevére kattintva találod.  Amennyiben a heti oktatási beosztással kapcsolatban kérdésed van, írj az elérhetőség menüpont alatt.

  Árak

  • Magán órás oktatás: 8.000,-Ft/óra/alkalom (ilyenkor az oktató és 1 tanítvány vesz részt az 50 perces órán).
  • Csoportos magán órás oktatások:
   – 2 fő 12.000,-/50 perc + jégdíj/fő
   – 3 fő 15.000,-/50 perc +jégdíj/fő
   – 4 fő vagy több: 16.000,-/50 perc + jégdíj/fő
  • Családi óra: 12.000,-Ft/óra/család/50 perc (szülők+gyerekek magán órás oktatása) + jégdíj/fő
  • Korcsolya tanfolyam: 5000,-Ft/alkalom, mely tartalmazza a jégbelépő díját is, illetve bérlet vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk, rendszeres sportolóknak: kedvezményes 10 alkalmas bérlet is váltható: (45.000) ( . Minden SZOMBAT 18 órától, műkorcsolya alapozó óra és szinkron korcsolyázás. Előzetes jelentkezés szükséges!

  Az árak a tanfolyamok kivételével csak az oktatás díját tartalmazzák, a jégpálya belépőt szed, mely az oktatási díjon felül értendő és a tanítvány köteles azt a jégpályának megfizetni, ez egy kedvezményes utolsó órás jegy, mely kizárólag az oktatás mellé váltható meg.

  Magán óra

  Felnőtteknek és gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom. A magán óra lényege, hogy a tanítvány megkapja egy oktató teljes figyelmét, így hatékonyabban gyorsabban és személyre szabottan lehet haladni az edzésekkel. Előnye, hogy nem kell másokhoz igazodni, mindenki a saját tempójában tanulhat meg korcsolyázni. A magán óra keretében inkább van lehetőség különleges figurák elsajátítására vagy éppen nehezebb lépések megtanulására.

  Csoportos magánóra díja kedvezőbb, össze is lehet állni vagy igény esetén az oktató is szervezhet kis létszámú csoportokat.

  Családi óra

  A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon a sportolás és ne kelljen otthon hagyni a gyermekeket illetve, hogy a szülők is együtt fejlődhessenek a gyerekekkel, így a későbbiekben közös program lehet majd a korcsolyázás.

  [kkstarratings]