Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*

Helyszínek, időbeosztás, árak

Helyszínek

Fő oktatási helyszínünk és bázisunk a SZÉNA TÉRI (Budai) JÉGPÁLYA, ami azt jelenti, hogy a legtöbbet itt oktatunk, de a felsorolt helyszíneken is vannak oktatásaink!

A korcsolya óra mindig egy adott budapesti jégpálya nyitvatartási idejében, a nagyközönség számára fenntartott órákban zajlik.

*Kedvelt helyszínek:

 • Széna téri jég: hivatalos nevén a Budai Jégpálya egy sátorral fedett, zárt jégpálya, mely OKTÓBERTŐL egészen ÁPRILIS végéig nyitva áll. Budapesten a Margit körúton, a Mamut II.-vel szemben, a távolsági busz pályaudvar mögött helyezkedik el, parkolásra korlátozott számban ingyen van lehetőség a pálya mellett vagy közterületen annak környékén. A részletes időbeosztásért (közönség számára nyitva álló időpontok) kattints ide.
 • XIV. kerület Gyakorló Jégcsarnok:  A Gyakorló Jégcsarnok a XIV. kerületben, a Budapesti Olimpiai Központ területén található. Új korcsolya tanfolyamunk 2018-tól indul ezen a helyszínen. A részletekért érdeklődj elérhetőségeinken.
 • Városligeti Műjégpálya: a Hősök terénél lévő pálya Budapest legszebb szabadtéri jégpályája, reggel 9-től 13-ig és 17-21-ig tart nyitva, 6 éves kor alatt ingyenes, parkolásra kizárólag utcán, a környéken van lehetőség. Válthatóak kedvezményes szezon bérletek is, részletekért fordulj a Műjégpályához.
 • Jégpalota: a káposztásmegyeri jégpálya Fedett stadion, mely egész évben nyitva tart. Főleg tavasszal és ősszel vannak itt óráink, de időnként magán órára be lehet jelentkezni a téli szezonban is.

* Az itt olvasható információk tájékoztató jellegűek, kérlek, hogy a pontosítás érdekében a jégpályák saját honlapjait is keresd fel, melyet a lábjegyzetben a hasznos linkek közt találsz.

Önálló pálya bérlésére csak nagy létszám (8-10 fő) egyidejű rendszeres megjelenése, vagy egyedi rendezvények pl.:  gyermekzsúr, szülinap a jégen események esetén van lehetőség. A pályabérlesről szíveskedjen a jégpályánál érdeklődni, az oktatás díjáról egyedi árajánlatot tudunk adni.

Pálya és időbeosztás

A pálya és időbeosztás elkészítése hetente történik, összevetve a jelentkezők számával és igényeivel valamint a jégpályák nyitvatartásival. A jégpályák közönség számára nyitva álló időpontjainak lehetőségeit a hasznos linkek közt a jégpálya nevére kattintva találod.  Amennyiben a heti oktatási beosztással kapcsolatban kérdésed van, írj az elérhetőség menüpont alatt.

Árak

 • Magán órás oktatás: 4000,-Ft/óra/fő (ilyenkor az oktató és 1 tanítvány vesz részt az 50 perces órán).
 • Csoportos magán órás oktatások:
  – 2 fő 6000,-/50 perc + jégdíj/fő
  – 3 fő 7500,-/50 perc +jégdíj/fő
  – 4 fő 10000,-/50 perc + jégdíj/fő
 • Családi óra: 6500,-Ft/óra/család/50 perc (szülők+gyerekek magán órás oktatása) + jégdíj/fő
 • Kori sulis óra: 4000,-Ft/alkalom, mely tartalmazza a jégbelépő díját is, illetve bérlet vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk.

Az árak a kori suli kivételével csak az oktatás díját tartalmazzák, a jégpálya belépőt szed, mely az oktatási díjon felül értendő és a tanítvány köteles azt a jégpályának megfizetni.

Magán óra

Felnőtteknek és gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom. A magán óra lényege, hogy a tanítvány megkapja egy oktató teljes figyelmét, így hatékonyabban gyorsabban és személyre szabottan lehet haladni az edzésekkel. Előnye, hogy nem kell másokhoz igazodni, mindenki a saját tempójában tanulhat meg korcsolyázni. A magán óra keretében inkább van lehetőség különleges figurák elsajátítására vagy éppen nehezebb lépések megtanulására.

Csoportos magánóra díja kedvezőbb, össze is lehet állni vagy igény esetén az oktató is szervezhet kis létszámú csoportokat.

Családi óra

A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon a sportolás és ne kelljen otthon hagyni a gyermekeket illetve, hogy a szülők is együtt fejlődhessenek a gyerekekkel, így a későbbiekben közös program lehet majd a korcsolyázás. Itt a család létszámától független az óra díja.

A 3 és a 4 fős családok egységesen megkapják a kedvezményt, feltétele azonban a szülő-gyermek kapcsolat!
Ha egy szülő és egy gyermek jön az órára, az is lehetséges, olyankor a két fős oktatás díját, tehát 5000,-Ftot kell majd fizetni.

Kori suli

Lehetőség van a “kori suli” rendszerben történő csoportos órákon való részvételre is. Ilyenkor a megadott időpontban kerülnek kiírásra az oktatások, egyszerre több oktató van a helyszínen és a tanítványok tudásszint alapján kerülnek elosztásra. Új kis csoportos korcsolya óra indul a Gyakorló Jégcsarnokban, cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5. első sorban gyerekeknek 5-12 év között, kezdőtől a haladóig, első óra 2018 szeptember 30. vasárnap reggel 9. órakor lesz. Díja összesen 3000,-Ft/fő, ami tartalmazza a jégdíjat is! Jelentkezni nálam lehet.