Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

    Kérdésed van? Irj nekem bátran!

    Milyen óra érdekel?

    Személyes adataid?

    *

    *

    *

    *

    2023-2024 téli korcsolya szezont megkezdtük! Várunk mindenkit!

    Kedves Látogató és Tanítvány!

    Megkezdtük a a szezont így a három fős kis csapatunk már alig várja hogy jelentkezzetek és korizzatok velünk! Magán és csoportos óráink is elindultak, ezekről olvashatsz és kaphatsz itt bővebb információt:

    Magán órák minden hétvégén vasárnap, míg tanfolyamra szombaton várunk benneteket. Ezelről szeretnék most bővebb információt adni.

    Magán óra lehet egyéni, kis csoportos vagy családi, ennek árait megtaláljátok az árak menüpont alatt, a bejelentkezés regisztrációval a weboldalon keresztül történik, a „Jelentkezz most” gombra kattintással. Ezután egyedi időpont egyeztetése válik szükségessé. A magán órákat a közönségjég ideje alatt tudunk adni, erről bővebb tájékoztatást láthattok a széna téri jégpálya, azaz a Jégkert honlapján, vagy ide kattintással.

    A magán órákat Netti, Villő és Rita tartjuk, attól függően, hogy kinél van szabad kapacitás tudunk időpontokat adni. Rólunk az elérhetőség menüpontban láthatsz fotót és olvashatsz információt. A magán órára érkezőkkel a jégpálya pénztáránál fogunk találkozni, vagy engem (Rita) név szerint kell keresni a kasszánál. Ha megtaláltad az oktatódat akkor indulhat is a korcsolya óra és mi garantáljuk, hogy egy különleges élménnyel térhetsz haza, korcsolya tudásodat megerősítve, biztonságosan tanulhatsz velünk!

    Csoportos óra tanfolyam jelleggel működik, és heti rendszerességgel lehet járni, minden héten szombaton este 6kor. Kedvezményesen bérletet is lehet és érdemes is váltani rá, ami az egész szezonban lejárható. Az órára első alkalom előtt kell csak egyszer regisztrálni a „Jelentkezz most”  gombra kattintva a weboldalon keresztül. Ezután nincs más feladat mint eljönni, speciális ruházat és felszerelést nem igényel a tanfolyam, korcsolyát is lehet bérelni a jégpályától. Ezen az órán a szezon elején az alapokat sajátítjuk el és erősítjük meg, majd jöhetnek a látványos elemek és ugrások, a tanfolyamról bővebben a nyitólapon is olvashatsz.