Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  COVID Korlátozások és kényszer szünet

  COVID korlátozás…

  Sajnos a 2020-as év végi korlátozásai érintik a korcsolyázókat, mivel nem megengedett gyülekezési tevékenységek körébe lett sorolva a korcsolyázás is annak ellenére, hogy leginkább egy szabadtéri sportnak minősül.

  Fontos! : Sajnos nem lehet korcsolyázni, addig amíg tart a korlátozás, sehol és semmilyen körülmények közt, ez alól csak a versenyzők és a sportolóknak szóló edzések a kivételek!

  A Korcsolyázó Szövetséggel és Korcsolyázó Egyesületekkel valamint a Jégpályával közösen kerestük a lehetőséget a tanfolyam tartásra, de a hatályos jogszabályok szerint ez most lehetetlen. Jelenleg csak egyesületi tagként nyilvántartott és verseny engedéllyel rendelkező személyek korcsolyázhatnak. A széna téri Budai Jégpálya közönség idejében sem fogadhat korcsolyázni vágyókat, a belépés csak versenysportolók részére és csak edzés céljából, edző jelenlétében lehetséges.

  A jégpálya tájékoztatása szerint várhatóan a korlátozások feloldása esetén újra változatlanul mehet tovább minden, a jégpálya nem zár be, jelenleg is nyitva tart, csak nem fogadhat hobbi korcsolyázókat.

  Fentiek értelmében tehát reméljük, hogy 2021 első felében egy hosszú kényszer szünet után a tanfolyamok a szokott időpontokban tovább folytatódhatnak, így a bérletek lejárhatóak lesznek.

  Sajnos erre a bejelentésre ilyen rövid határidővel nem számíthattunk, mindenkit meglepett és még mindig dolgozzuk fel a történteket, az eladott bérletek le nem járt részét természetesen visszatérítjük.

  Türelmeteket és megértéseteket ezúton is köszöni a Jégre fel! Csapat