Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*

Őszi nyitási információk!

Bejegyzés címkéi: , ,

A Jégre fel! jégiskola nemsokára megkezdi a 2017/2018-as szezonját, amit már mi is nagyon várunk!

Fontos információkat a szezonnal kapcsolatban itt találhatsz.

HELYSZÍN és IDŐPONT: Fő bázisunk a Budai (Jégkert) elnevezésű Jégpálya, a legtöbb órát itt tartjuk. A magán órák általában hétvégén zajlanak, mivel hétköznap a jég foglaltsága, ezt nem igazán teszi lehetővé és sok tanfolyamot illetve csoportos órát tartunk akkor. A hétvégi egyéni órák időpontját mindig előre szükséges leegyeztetni.

KAPCSOLAT: A legjobban az emailes kapcsolat tartást javaslom, a telefonon nehezen vagyok elérhető, bár igyekszem mindenkit visszahívni. Az első jelentkezéshez mindenképp szükséges az űrlap kitöltése, mert a telefonon megbeszélt időpontok nehezen nyomon követhetőek.

IDŐPONTFOGLALÁS: Időpontot foglalni emailben lehet vagy az első órát követően az oktatónál. Több hétre előre időpontot előjegyezni nem tudunk, mert a jégpálya nyitva tartási ideje sem állandó. Maximum két hétre előre lehet beiratkozni, de hétről hétre is lehet egyeztetni.

OKTATÓK: Több oktató van, előre nem tudom megmondani ki lesz az adott időpontban, mert ez a szabad kapacitástól is függ. Az oktatókról fényképet az elérhetőségeknél lehet találni. Amennyiben szimpatikus volt az oktató a következő időpontot már vele is meg lehet beszélni.

TANFOLYAM: Csoportos órák/kori suli a főszezon közeledtével fix időpontokban lesznek. Jelenlegi időpont felnőtteknek és gyerekeknek is közösen minden szombat reggel 9:15-10:15-ig a Tüskecsarnokban Cím: Budapest, Hevesy György út, 1117).