Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Szezon zárás és nyári információk, itt!

  Kedves Tanítványok és Érdeklődők!

  Mindenkinek köszönöm az idei téli szezont, sokan tanultak meg velünk korcsolyázni, de ami még fontosabb, hogy sokan szerették és ismerték meg általunk ezt a szép sportot!

  Jégiskolánkban a csoportos hétvégi tanfolyamok véget értek. Sem felnőtt sem gyermek tanfolyam nincs már zuglóban. Áprilisban a gyakorló jégcsarnok felújítás miatt teljesen zárva tart.

  Májustól lehet, hogy ismét lehetőség nyílik majd jégkorcsolyázásra erről a honlapon lesz fenn információ. A nyári jégkorcsolya szezon májustól augusztusig tart, ebben az időszakban a csekély érdeklődésre tekintettel, csak összevont csoportos órákat, tanfolyamokat tudunk tartani, ennek időpontja egyenlőre bizonytalan.

  A nyári időszakban görkorcsolyázásra is lehetőség nyílik iskolánkban, erről bővebben tudsz tájékozódni testvérhonlapomon a gorkorcsolyaoktatas.hu -n.

  Idén görkorcsolya táborral is várom a koris gyermekeket, ennek időpontja 2018. június 18-22-ig. Lehet jég vagy aszfalt mi csúszunk rajta! Azok jelentkezését is várom, akik csak jég vagy csak görkorizni szoktak, a kettő majdnem ugyan az, így mindenki kipróbálhatja!

  A jégimádókat szeptembertől ismét várjuk fő jégkorcsolya helyszíneinken a Budai Jégpályán és a zuglói Gyakorló Jégcsarnokban!

   

   

   

  Kapcsolódó képek