Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

Kérdésed van? Irj nekem bátran!

*
*
*
*

Beszámoló a 2016-os korcsolya táborról + képek

Bejegyzés címkéi: , , , ,

Korcsolya tábor 2016

Idén immáron 8 fővel futott kis táborom, amire nagyon büszke vagyok, mert 50%-al nőtt a létszám tavalyhoz képest, remélem jövőre még többen leszünk!

A táborban mindenki nagyon sokat tanult és fejlődött, a napi 3 órás jég edzés megtette a hatását! Emellett persze fontos volt, hogy egyéb sportokat és mozgást fejlesztő programokat is beiktassunk.

A száraz edzés és a nyújtó gyakorlatokon kívül idén nagy sikert aratott a görkorcsolya és a zumba óra, amivel bővült a program.

A sportok és a mozgás mellett jutott idő pihenésre valamint elméleti korcsolya órára is, ahol a lépéseket átbeszélve elemeztük ki, hogy mit is csinálunk pontosan a jégen, amikor végrehajtunk egy feladatot. Hogyan áll a kar a test, milyen ívben vagy élen fut a korcsolyapenge a jégen. Az óra célja volt, hogy a gyerekek ne csak leutánozzák, hanem meg is értsék a mozdulatokat, így nagyobb biztonsággal tudják tökéletesen végrehajtani a feladatot.

Az 5 napos tábor végén mindenki oklevelet kapott, mert sikeresen teljesítette a tábor. Akkor itt van egy kis ízelítő képekben a fent leírtakról.

Kapcsolódó képek