Korcsolya oktatás

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni korcsolya oktatásra, én pedig mihamarabb felveszem Veled a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Irj nekem bátran!

  Milyen óra érdekel?

  Személyes adataid?

  *

  *

  *

  *

  Október 3.-tól nyit a jég! Gyertek korizni Velünk!

  Bejegyzés címkéi: , , , , ,

  csaladi-korcsolya-oktatasSzezon kezdés!

  A Budai Jégpálya vagy ahogy csak mi hívjuk a széna téri jég október 3.-val megkezdi a szezont és egészen április végéig üzemel majd!

  Ez azt jelenti, hogy a mi korcsolya iskolánk is kinyit és várunk mindenkit szeretettel, felnőtteket, gyerekeket, csoportokat, családokat vagy párokat!

  Családi oktatás, ahol az egész család kap 1 oktatót, aki csak rájuk figyel és csak velük foglalkozik. A családi óra lényege, hogy közös élménnyé váljon a korcsolyázás, így nem kell otthon hagyni a gyermeket vagy éppen a szülő is beállhat megtanulni korcsolyázni. Azáltal, hogy a szülők is együtt fejlődnek a gyerekkel, a későbbiekben (már oktató nélkül is) közös program lehet a korcsolyázás.

  A felnőtteknek üzenem, hogy sosem késő, új sportot elkezdeni. A korcsolyázás jótékony hatásait mindenki megérzi és élménynek sem utolsó. Több 100 felnőtt tanítványom volt már, hozzáértő edzővel és szakmai segítséggel nagyon ügyesen és gyorsan meg tud mindenki tanulni korcsolyázni. Ez nem csak a gyerekek sportja!

  Aki csoportos órát keres, annak ajánlom a kori-suli rendszert. Több tanítvány több oktatóval tudásszint szerint elosztva. A csoportos órák fix időpontban zajlanak, erről részletesebb információkat majd a nyitás után tudok írni.

  Ha bármilyen kérdés lenne vagy szeretnétek órára jönni, kattintsatok a Jelentkezz most gombra. Ne félj kitölteni az űrlapot és megadni az adatokat, így sokkal könnyebben fel tudom venni Veled a kapcsolatot!
  De ha mégse szeretnéd hívj telefonon.

   

  Jégre fel MINDENKINEK!